Активни корисници на страницата: 1

 

Avto delovi

ЦЕНОВНИК НА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Poliranje farovi

 Logo Hyosung

 "ТОП" ЦЕНИ ...

НОВИ МОТОРЦИКЛИ 

GT650R

MS3-250

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

--------------------------------------

 Стартер

Оригинал АЛАНСЕР за Тико

Цена: 3.150,00 ден.

---------------------------------------

Tico

Оригинал ДЕСЕН ретровизор за Тико

Цена: 950,00 ден.

-----------------------------------------

Matiz

Оригинал преден амортизер за Матиз/Спарк (1 ком)

Цена: 2.850,00 ден.

--------------------------------------------

Tico

Петта врата за Тико

Цена: 2.500,00 ден.

------------------------------------

Амортизер за петта врата за Тико

Цена: 450,00 ден.

-------------------------------------

Стакло за петта врата за Тико (бело) без греач

Цена: 1.460,00

-------------------------------------

Кедер за стакло од петта врата за Тико

Цена: 400,00 ден.

 

 

 

 

ДАЛИ НЕКОГАШ СТЕ ГО ЗАМЕНИЛЕ ГЛИЦЕРИНОТ ВО СИСТЕМОТ

ЗА КОЧЕЊЕ НА ВАШЕТО ВОЗИЛО ?

                

Besplaten zimski pregledНаши брендови ...

1. БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ....,

2. ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ЗА:

Daewoo Logo Tico 0.8L, Matiz 0.8L (M100&M200); Lanos 1.5SOHC, Lanos 1.5DOHC, Nubira 1.6DOHC, Nubira 2.0DOHC, Leganza 2.0DOHC, Tacuma 2.0DOHC, Racer 1.5TBI, Nexia 1.5SOHC, Nexia 1.5DOHC, Espero 2.0SOHC, Damas...  

ChevoletSpark 0.8L (M200), Spark 1.0L(M300), Kalos&Aveo 1.2 (B12S1)-54KW, Kalos&Aveo 1.2 (B12D1)DOHC, Kalos&Aveo 1.4L (F14D3) DOHC, Cruze 1.6L (F16D4) DOHC Benzin, Cruze 2.0L (Z20S1) Diesel, Epica 2.0L (Z20S1) Diesel, Captiva 2.0L (Z20S1) Diesel ...

Opel LogoCorsa D (Z10XE, Z12XEP, Z13DTH), Astra G, Astra H (Z14XEP), Astra J (A14XER & A14NET) - Turbo, Vectra C (Z19DTH), Insignia (A20DTL, A20DTC), Antara (Z20S) Diesel 4WD...

 

3. ДОГОВОРЕТЕ ТЕРМИН...Тел. 02/2654-876, 070/234-714, 070-265-980, bismotors@t-home.mk

Sovrseno cistoGlava od Daewoo Matiz-PRED i POSLE cistenje

"ТОП - 10" - ПОНУДА 

Диск плочки

1. Предни диск плочки (систем АТЕ) соодветни за:

DEWOO ESPERO 2.0 SOHC; DAEWOO LANOS 1.6DOHC, OPEL ASTRA 1.7 Diesel; OPEL ASTRA 2.0 16v; OPEL CALIBRA 2.0 16v; OPEL VECTRA 2.0 od 1995 до 2002 g....

 [JH-Brake pad] : Цена: 1.360,00 ДЕН.+УСЛУГА (-100%)=> 0,00 ден.=> 1360,00 ден. 

[GM-Оригинал]: Цена 2.900,00 ДЕН.+УСЛУГА(-100%)=>0,00 DEN ==> 2.900,00 ден.

 

2) Ветробранско стакло за Daewoo Nexia

[GM - Ветробран (Оригинал)] : Цена со монтажа => 6.900,00 ден.

3) Задно ветробранско стакло за Daewoo Racer и Daewoo Espero

                                                                [GM - Задно ветробранско стакло (оригинал)]: Цена со монтажа  => 5.300,00 den

 

Tico, predin amortizeri

4) Амортизери за Daewoo Tico

[Daewoo] Предни амортизаери (оригиинал, 2 ком) + монтажа = 4.600,00 ден.

[Mando] Задни амортизери (2 ком) + монтажа = 3.600,00 ден.

 

 6) Амортизери за Daewoo Racer и Nexia 1.5

[Daewoo] Предни амортизери за Da\ewoo Racer и Nexia 1.5SOHC (оригинал, 2ком) + монтажа => 4.800,00 ден

[Daewoo] Задни амортизери за Daewoo Racer  и Nexia 1.5SOHC (оригинал, 2 ком) + монтажа => 3.800,00 ден.

7) Амортизери за Daewoo Espero 2.0 SOHC

[Daewoo] Предни амортизери за Da\ewoo Espero 2.0 (оригинал, 2ком) + монтажа => 5.600,00 ден.

8) Амортизери за Daewoo Matiz / Spark и Chevrolet Matiz / Spark

[GM-DAT] Предни амортизери за Daewoo Matiz / Spark (оригинал, 2 ком) + монтажа =>  6.800,00 ден.

[Mando] Задни амортизери за Daewoo Matiz / Spark (2 ком) + монтажа =>  3.600,00 ден. 

 9) Амортизери за Daewoo Lanos 1.5 SOHC

[GM-DAT] Предни амортизери за Daewoo LANOS (оригинал, 2 ком) + монтажа =>  5.600,00 ден.

[GM-DAT] Задни амортизери за Daewoo LANOS (оригинал, 2 ком) + монтажа =>  4.600,00 ден.

10) Амортизери за DAEWOO/ CHEVROLET KALOS 1.2 / AVEO 1.2

[MANDO, YONGJIN] Предни амортизери (2 ком) + монтажа =>  8.600,00 ден.

[GM-DAT] Задни амортизери (оригинал, 2 ком) + монтажа =>  7.600,00 ден.

 

Договорете термин: 070-234-714; 070-265-980; 02/ 265-876: bismotors@t-home.mk

 


Вкупно посетители: 57065